Testenine s tuno in kislo smetano
Skuhamo testenine (svedre), čas kuhanja je na vrečki. Medtem, ko se testenine kuhajo, na olju (iz konzerve tune) prepražimo na drobno sesekljano čebulo in malce česna. Ko to porumeni,...
Tuna na testeninah
Testenine - www.ringaraja.netTestenine skuhamo v veliki količini vode, jih odcedimo in stresemo v skledo. Nato jih prelijemo s kislo smetano in dodamo tuno. Vse skupaj lepo premešamo. In seveda ponudimo! Po želji...
Špageti z omako iz tune in paradižnikov
Najprej dajte v veliko slane vode kuhati špagete. Na olivnem olju na kratko prepržite narezano čebulo, dodajte tuno iz konzerve, ki ste je odcedili od olja. Pražite par minut na močnejšem...
Testenina s tuno in mozzarelo
V posodo dajte vodo, posolite in zavrite. V slani krop dajte špagete in jih kuhajte 10-15 minut. Medtem, ko se kuha testenina, razrežite čebulo na rezance. V globlji ponvi ali woku...
Testenine s tuno
Začnemo z pripravo testenin; zakuhamo slano vodo, ko zavre, dodamo poljubne testenine in jih kuhamo po navodilih. Medtem zagrejemo olje in maslo, dodamo fino sesekljan česen in pražimo...
Testenine s tuno 2
Testenine skuhamo po navodilih na embalaži. V ponev damo konzervo tune, primešamo smetano za kuhanje in segrejemo. Ko so testenine skuhane jih dcedimo in damo v ponev k pripravljeni...
Pirini špageti z omako iz feferonov
Feferone prepolovimo, očistimo, operemo in zelo drobno narežemo. Čebuli olupimo in narežemo na kockice. Tudi česen olupimo, sesekljamo, solimo in zdrobimo. Bučko operemo in na strgalu...
Testenine iz študentske kuhinje
Prikuhe in priloge - www.kulinarika.netTestenine skuhamo po navodilih in jih odcedimo. Stresemo jih nazaj v posodo, kjer so se kuhale in primešamo gorčico ter tuno, kateri smo odlili olje. V testenine naribamo sir in pogrejemo,...
Špageti s tuno
Prikuhe in priloge - www.kulinarika.netNa rahlo prepražimo čebulo in česen. Dodamo tuno, sol, vegeto in ketchup. Mešamo dve minuti na rahlem ognju. Medtem damo kuhati špagete. V omako dodamo še moko ter polijemo z vodo,...
Milanski špageti
Na maslu prepražimo sesekljano čebulo, korenček in zeleno, nato dodamo še koščke slanine in popečemo. Zalijemo z vinom, ko to izpari pa dodamo še inčuna ter koščke paradižnika. Solimo...