Sendvič Pepe
Nepogrešljiva sestavina tega sendviča je aromatični fondi iz ovčjega sira, ki ga pripravimo na naslednji način: na tanko narezan sir pecorino (ali drugo vrsto ovčjega sira) pomočimo...
Polnovredni sendvič
Ostale jedi - www.kulinarika.netKruh popečemo v toasterju. Medtem ocvremo jajce. Na 1 kos kruha najprej namažemo sirni namaz, nanj položimo pršut in po vrhu še jajce. Drugi kos kruha položimo na prvega in dober tek.
Zebrini sendviči
Predjedi - www.kulinarika.net1. 2 rezini toasta namažemo s kremo. 2. Zložimo ju drugo na drugo, tako da je namazana stran zgoraj. Na vrh položimo nenamazano rezino. 3. Vse skupaj nežno potlačimo in postavimo za...
Pisana polnozrnata štručka
Polnozrnate štručke prerežite in namažite z margarino. Spodnji del štručke obložite s šalotko ali čebulo, naribanim korenjem in s solatnimi listi. Nanje položite rezino šunke, potresite...
Tunin sendvič
Predjedi - www.mojirecepti.comV posodi zmešamo tuno, narezan paradižnik, narezane kisle kumare, sesekljane kapre, majonezo, sol in poper. Nadev namažemo na 4 toaste, obložimo z rukolo in prekrijemo s preostalim...
Valentinov prigrizek
Iz rezin toasta z modelčkom za piškote izrežemo 4 srca, enako naredimo še s sirom in kuhanim pršutom. Kruhove srčke premažemo s hrenovim namazom, obložimo s sirom in kuhanim pršutom...
Topli sendvič z mletim mesom
Na spodnjo polovico toasta namažemo kislo smetano. Na to damo žlico omake iz mletega mesa in rezino sira. Na to naložimo še malo čebule in pokrijemo s toastom. Zapečemo v pekaču za...
Pica sendviči
Sir grobo naribamo. Naribamo tudi šunko oz. salamo (s tem si prihranimo zamudno rezanje). Stresemo v skledo, dodamo vloženo sladko koruzo, sesekljane gobe (če jih ne marate, jih izpustite),...
Topli sendviči malce drugače
Ostale jedi - www.kulinarika.netKose kruha ali toast namažemo z maslom in zložimo v pekač. Jajce stepemo, vanj zamešamo nariban sir, kislo smetano, šunko, narezano na koščke in nasekljane kapre. Z žlico nadevamo na...
Mozzarelin sendvič
Prikuhe in priloge - www.kulinarika.netKos mozzarele prerežemo na polovico. V receptu je uporabljena tista Mercatorjeve znamke, njena velikost je ravno primerna za ta namen. Nadevamo jo s salamo in paradižnikom ter postavimo...