makaroni z lignji, pelati in grahom
predpriprava Pelate iz pločevinke grobo sesekljamo. Čebulo olupimo in drobno sesekljamo. Česen olupimo. Krompir olupimo in zrežemo na kolesca. priprava V veliko posodo položimo očiščene...
makaroni z jurčki in jajčevci
Testenine - www.gurman.eupredpriprava Jajčevec očistimo, narežemo na kockice, stresemo v cedilo, posolimo in pustimo 30 minut. Čebulo olupimo in narežemo na čim tanjše lističe. Česen olupimo. V loncu pristavimo...
makaroni z brokolijem in smetanovo omako
predpriprava V loncu pristavimo in zavremo vodo za kuhanje testenin. Brokoli očistimo in razdelimo na drobne cvetke. Sardelne filete sesekljamo. Čebulo olupimo in drobno sesekljamo....
makaroni s sipo, pelati in grahom
predpriprava Pelate iz pločevinke grobo sesekljamo. Čebulo olupimo in drobno sesekljamo. Česen olupimo. Krompir olupimo in zrežemo na kolesca. priprava V veliko posodo položimo očiščene...
Bio polnozrnati peresniki z dagnjami
Konzerviranim dagnjam primešamo opran, na drobne kocke narezan paradižnik, bučke in na rezance narezano svežo špinačo.Dodamo sesekljan peteršilj, česen, sardelne filete, oljčno olje...
makaroni v paradižnikovi omaki z olivami
priprava V loncu pristavimo in zavremo vodo za kuhanje testenin. V kozici pristavimo in zavremo vodo za blanširanje paradižnika. Paradižnik za 20 sekund potopimo v krop. Nato ga odcedimo,...
kitajski jajčni rezanci s piščančjim filejem in rakovimi repki
predpriprava V loncu pristavimo in zavremo večjo količino vode; vodo solimo. V vrelo vodo stresemo rezance. Pustimo, da voda še enkrat zavre, nato rezance odstavimo, z jedilnimi palčkami...
Polnozrnati rezanci z morskimi rakci
Rezance skuhamo, odcedimo in oplaknemo pod tekočo hladno vodo. V veliki skledi jih zmešamo s sezamovim oljem in vse rahlo pretresemo, da se olje porazdeli.V majhni skledi zmešamo omako...
makaroni z vodko
priprava V loncu pristavimo in zavremo vodo za kuhanje testenin. Šunko narežemo na kockice. V manjši posodi segrejemo maslo, na katerega stresemo nakockano šunko, paradižnikov pire...
Testenine, polnjene s puranjim mesom in sirovo omako
Čebulo in česen na fino nasekljaš. V kozico daš jušno osnovo, 2/3 čebule in česen. Kuhaš na zmernem ognju pribl. 10 minut, da večina tekočine izhlapi. Dodaš puranje meso in mešaš dokler...