goveji ragu s slanino, šalotko in šampinjoni
Enolončnice - www.gurman.eupredpriprava Pečico segrejemo na 180° C. Govejo juho skupaj z rdečim vinom pristavimo in segrejemo. Slanino po širini narežemo na tanke trakove. Meso oprhamo pod tekočo mlačno vodo,...
zajčji ragu s paradižnikom in rdečim vinom
priprava Očiščena zajčja hrbta narežemo na približno 5 centimetrov debele kose. Začinimo jih s soljo in sveže mletim poprom ter potresemo z moko. Šalotko olupimo; večje razrežemo na...
telečji ragu
Enolončnice - www.gurman.eupriprava Meso narežemo na 40 do 50 gramov težke koščke. V posodi segrejemo olje, na katerem na hitro opečemo narezano meso. kostno juho pristavimo, zavremo in pustimo na toplem. Čebulo...
telečji ragu z jurčki
priprava Meso narežemo na 40 do 50 gramov težke koščke. V posodi segrejemo olje, na katerem na hitro opečemo narezano meso. kostno juho pristavimo, zavremo in pustimo na toplem. Gobe...
telečji ragu z bučkami
predpriprava Telečje stegno oprhamo pod tekočo vodo in dobro posušimo. Narežemo ga na tanke zrezke, te pa na približno 2 krat 2 centimetra velike koščke, ki jih popivnamo s papirnato...
telečji ragu z mlado zelenjavo in jurčki
predpriprava Meso operemo, obrišemo in narežemo na manjše koščke. Nato ga začinimo s soljo in sveže mletim poprom. priprava Čisto govejo juho pristavimo, zavremo in pustimo na toplem....
jagnječji ragu z grozdjem
predpriprava Meso narežemo na približno 3 centimetre velike kocke, ki jih stresemo v skledo. Česen olupimo in podolžno razpolovimo. Eno čebulo olupimo in drobno sesekljamo. Stresemo...
telečja obara
predpriprava Teletino s kostmi vred razsekamo na koščke, če tega nismo prepustili mesarju, in operemo. Zelenjavo očistimo in narežemo na kocke. Vodo pristavimo, zavremo in pustimo na...
piščančja enolončnica z zelenjavo v pečici
priprava Piščanca razkosamo na četrtine, očistimo, oprhamo pod tekočo vodo in zbrišemo do suhega. V posodi segrejemo olje, na katerega s kožo navzdol položimo kose piščanca. Pečemo...
telečji ragu s papriko, paradižnikom in olivami
predpriprava V posodi pristavimo in zavremo vodo za blanširanje paradižnika: Meso oprhamo pod tekočo vodo, potem pa ga dobro obrišemo in narežemo na približno 4 centimetre velike kocke....