Jelenov ragu
Glavne jedi - www.mojirecepti.comČebulo olupimo in prerežemo. Korenje operemo in narežemo na kolesca. Šampinjone operemo in narežemo. Jelenovo meso narežemo na kocke. V loncu segrejemo olje in na njem prepražimo meso....
Flambirani ragu alla Albagna
Glavne jedi - www.kulinarika.netNa oljčnem olju prepražimo na lističe narezano čebulo. Na drobno zmleto zeleno in korenje zmešamo skupaj s čebulo in pražimo, da zelenjava postekleni. Temu dodamo na tanke koščke zrezana...
telečji ragu v pečici
predpriprava Teletino narežemo na večje kocke. Panceto narežemo na kockice. Šalotko in česen olupimo in podolžno razpolovimo. Korenček očistimo in narežemo na kocke. priprava Pečico...
jagnječji ragu z grozdjem
predpriprava Meso narežemo na približno 3 centimetre velike kocke, ki jih stresemo v skledo. Česen olupimo in podolžno razpolovimo. Eno čebulo olupimo in drobno sesekljamo. Stresemo...
telečji ragu
Enolončnice - www.gurman.eupriprava Meso narežemo na 40 do 50 gramov težke koščke. V posodi segrejemo olje, na katerem na hitro opečemo narezano meso. kostno juho pristavimo, zavremo in pustimo na toplem. Čebulo...
goveji ragu s slanino, šalotko in šampinjoni
Enolončnice - www.gurman.eupredpriprava Pečico segrejemo na 180° C. Govejo juho skupaj z rdečim vinom pristavimo in segrejemo. Slanino po širini narežemo na tanke trakove. Meso oprhamo pod tekočo mlačno vodo,...
Ragu iz bikovega repa
Glavne jedi - www.kulinarika.netMeso na olju popečemo, da je lepo rjavo. Vzamemo ga ven iz posode ter v tem olju prepražimo čebulo, stisnjen česen ter na koncu dodamo korenček, mezgo, vino in juho. V to tekočino vrnemo...
Polentina gnezdeca z zajčjim ragujem
Predjedi - web-kulinarika.siIz polente oblikujemo gnezdeca. Zajca brez kosti narežemo na manjše koščke, ki jih opečemo na olju in preložimo v drugo posodo. Sesekljano čebulo prepražimo na preostalem olju, zalijemo...
telečji ragu z jurčki
priprava Meso narežemo na 40 do 50 gramov težke koščke. V posodi segrejemo olje, na katerem na hitro opečemo narezano meso. kostno juho pristavimo, zavremo in pustimo na toplem. Gobe...
Polentina gnezdeca z zajčjim ragujem
Iz polente oblikujemo gnezdeca. Zajca brez kosti narežemo na manjše koščke, ki jih opečemo na olju in nato preložimo v drugo posodo. Sesekljano čebulo prepražimo na preostalem olju,...