Golaž s piščančjimi želodčki za slow cooker
Enolončnice - www.kulinarika.netZavremo približno 3 dl vode in v njej raztopimo govejo jušno kocko. Čim bolj na drobno nasekljamo čebulo. Piščančje želodčke nasekljamo na velikost grižljajev. Vse to vstavimo v slow...
Sotirana zelenjava
Sotirana imenujemo skuhano in zabeljeno zelenjavo. Zelenjavo izberemo po želji. Zelenjavo očistimo in narežemo na enakomerne kocke. Odcedimo (vodo lahko pridamo juhi) in zelenjavo zabelimo...
Sojin golaž
Ostale jedi - www.kulinarika.net2 dl vode zavremo, dodamo ji vegeto in sojino meso. Vremo 5 minut. Odstavimo in pustimo stati nekaj minut. Nato odcedimo. Vodo shranimo! Čebulo prepražimo. Dodamo sojino meso in na...
Piščančji golaž
Glavne jedi - www.kulinarika.netNajprej narežemo meso na koščke ter ga osolimo in polijemo z vinom. Tako ga pustimo vsaj pol ure, oz. toliko, da se namoči. Nato sesekljamo čebulo in jo damo v kozico, kjer smo že segreli...
Junčji golaž
Glavne jedi - www.ringaraja.netJunetino narežite na kocke, čebulo in panceto sesekljajte, korenje in korenino peteršilja pa narežite na kolesca. Na segretem olju prepražite junetino, dodajte čebulo, korenje, korenino...
Piščančji golaž s papriko
Glavne jedi - www.mojirecepti.comČebulo olupimo in sesekljamo. Zeleno in rdečo papriko operemo in narežemo na koščke. Korenček pa narežemo na kolesca. V loncu segrejemo olje in na njem prepražimo čebulo. Nato dodamo...
Golaž alla nina
Glavne jedi - www.kulinarika.net1. Meso narežemo na majhne kocke, prav tako panceto, čebulo nasekljamo. 2. V globoki kozici segrejemo malo olja, dodamo nasekljano čebulo in panceto ter pražimo, dokler čebula malo...
Želodčkova juha
Želodčke narežemo na enakomerne rezance in jih damo v lonec z vodo, skupaj s čebulo, česnom (ki ga po dolgem prerežemo na pol), timijanom, vegeto, jušno kocko, paradižnikovo mezgo,...
Piščančji želodčki v omaki
Želodčke operemo in jih na drobno narežemo. V kozici na olju pražimo drobno narezano čebulo, da porumeni, dodamo želodčke in počasi pražimo. Občasno dolijemo malo vode. Vso zelenjavo...
Rižota s tuno in zelenjavo
Ostale jedi - www.kulinarika.netČebulo nasekljamo in jo stresemo v vroče olje. Pustimo, da postekleni. Paprike in korenje narežemo na koščke, bučko operemo in narežemo na rezine. Ko čebula postekleni, v lonec stresemo...