Rezultati: 1 - 4 od 4.
Mesno - zelenjavna bela ponev
Glavne jedi - www.kulinarika.netZelenjavo operemo in narežemo na male koščke. Korenje na primer na kolobarčke ali pa na paličice. Grah in fižol odtajamo, če je zamrznjen, če ni, sveži fižol nalomimo na manjše koščke....
Enchiladas s piščancem in prilogo
Ostale jedi - www.kulinarika.netTortilje: piščančje fileje narežemo na majhne koščke in jih zalijemo s sojino omako. V ponvi segrejemo olje in popečemo piščančje meso. Ko je že skoraj gotovo, meso damo na stran v...
Boranija stročji fižol
Glavne jedi - www.kulinarika.netČebulo sesekljamo in jo prepražimo na žlici olja, dodamo ščepec soli in premešamo. Zalijemo s skodelico vode in premešamo. Vmes narežemo meso na manjše kockice in ga popečemo na čebuli...
Solata s piščancem in jajčnimi krutoni
Ostale jedi - www.kulinarika.netPiščančje meso narežemo na večje kocke ali trakove. Posolimo, popopramo ter dodamo rdečo papriko. Meso zlato - rjavo popečemo. Kruhove rezine narežemo na kocke (krutone). V skledici...