- Iskali ste:
-čokolada x
-sir x
vino x
smetana x
račje prsi x
Piščančja prsa v omaki
Glavne jedi - www.kulinarika.netPiščančja prsa narežemo na koščke, čebulo olupimo in drobno nasekljamo, šampinjone operemo in narežemo na lističe, slanino, korenček in zeleno narežemo na drobne kockice, česen stremo...
Piščančje meso s pomarančo
Glavne jedi - www.mojirecepti.comPiščančje prsi narežemo na zrezke. Premažemo jih z gorčico, popramo in pokapljamo z belim vinom. Čez noč jih shranimo v hladilniku. Pomaranči olupimo lupino in jo narežemo na trakove....
Zapečeno piščanje meso
Glavne jedi - www.mojirecepti.comParadižnike operemo in narežemo. Čebulo in česen olupimo in sesekljamo. Suhe marelice sesekljamo. V loncu segrejemo 4 žlice olivnega olja in na njem prepražimo česen in čebulo. Dodamo...
Piščančja prsa z gobami
Na olju in maslu posteklenimo sesekljano čebulo, dodamo razkosana piščančja prsa, solimo, popramo, potresemo s timijanom in v odkriti posodi pečemo, da meso dobi barvo. Med pečenjem...
Piščančji paprikaš z vratovino
Glavne jedi - www.kulinarika.netNa žlici olja dušimo čebulo, kakšnih 5 minut. Dodamo na drobno nasekljano vratovino in dušimo nadaljnjih 10 minut. Dodamo piščančje prsi in papriko, oboje narezano na dolge lističe....
Piščančja obara s klobučkom
Enolončnice - www.kulinarika.netNasekljano čebulo dušimo na žlici olja, približno 5 minut. Dodamo na manjše koščke narezane piščančje prsi in krompir, narezan na manjše koščke. Posolimo, popramo, dodamo lovor, timijan,...
Piščanec v šampinjonovi omaki
Meso solimo, pomokamo in na stopljenem maslu zapečemo na obeh straneh. Ko je meso popečeno, zalijemo z vinom. Dušimo na zmernem ognju 15 minut. Meso delamo v veliki ponvi. Ko se meso...
marinirane pečene piščančje prsi s porovo rižoto
predpriprava Korenček ostrgamo in narežemo na kockice. Belušno zeleno olupimo in narežemo na kockice. Šalotko olupimo in drobno sesekljamo. Piščančje prsi očistimo, operemo in posušimo....
Piščančje prsi z gorčico
Glavne jedi - www.kulinarika.netMeso narežemo na poljubne kose, solimo in popramo. Na vročem olju ga popečemo po vseh straneh in odložimo na topel krožnik. Odvečno maščobo odstranimo iz posode. V isto posodo damo...
Puranje prsi z lisičkami
Glavne jedi - www.kulinarika.netMeso narežemo na manjše kose, ki jih močno popečemo na mešanici olja in surovega masla. Dodamo in podušimo še tanko narezano čebulo ter na četrtine narezane lisičke. Solimo, popopramo,...