- Iskali ste:
-čokolada x
beljak x
vino x
jušna osnova x
Ribji kipnik
Ribe in morske jedi - www.kulinarika.netFileje operemo in posušimo z vpojnim papirjem. Narežemo jih na koščke ter jih temeljito zmeljemo v sekljalniku. Ločimo rumenjake od beljakov. Zmletemu ribjemu mesu primešamo rumenjak,...
Govedina s kalčki in bambusovimi vršički
Ostale jedi - www.kulinarika.netMeso nareži na tenke pasove. Zmešaj škrob z vodo, nestolčenim beljakom, soljo in poprom. V mešanico vloži mesne koščke. Ocvri jih v vročem olju, da postanejo hrustljavi, a še vedno...
Ribje kroglice
Ostale jedi - www.kulinarika.netDobro sesekljaj mlado čebulo in ingver. Zmešaj ju s četrt skodele vode, da dobiš kašo. Z mesoreznico zmelji ribje meso. Dodaj mu kašo iz čebule in ingverja, rahlo stolčena jajčna beljaka,...