Rezultati: 1 - 4 od 4.
Lepa rižota
Pol paprike narežemo na kocke v velikosti graha. Hrenovke z nazobčanim nožem po dolžini petkrat plitvo zarežemo, samo 2 do 3 mm. Nato jih narežemo na kolesca, debela do pol centimetra....
Piščančja krila z vinom
Povaljamo z moko in sezamom posoljena piščančja krila ter jih spečemo v ponvi, da dobijo zlato rumeno barvo. Odstavimo ter prepražimo na isti maščobi čebulo, dodamo česen, papriko,...
pekoči dušeni lignji
predpriprava Lignje očistimo (gl. nasveti), operemo in posušimo, večje narežemo na manjše koščke. Mlado čebulo očistimo in grobo sesekljamo. Papriko očistimo in zrežemo na rezance....
špageti z mleto govedino s karijevim praškom
priprava Papriko očistimo, razkosamo na četrtine, razsemenimo in narežemo na tanke rezine. Mlado čebulo očistimo in zrežemo na kolesca. V globlji ponvi segrejemo 2 žlici olja, na katerem...