- Iskali ste:
-beljak x
koromač x
sojina omaka x
-paprika x
Žepki s pestom
Predjedi - www.kulinarika.netNadev: Na olivnem olju prepražimo čebulo, dodamo ostale sestavine ter še malo popražimo. Testo razvaljamo do 3 mm debeline. Razrežemo ga na kvadratke poljubnih dimenzij. Polovice namažemo...
Koromač z bešamelom
Glavne jedi - www.kulinarika.netV slanem kropu s sokom 1 limone skuhamo koromač. Odcedimo in pustimo, da se ohladi. Pripravimo bešamelno omako, v katero damo narezano na trakove kuhano šunko. V pomaščenem pekaču zložimo...
Sojina zeliščna lazanja
Prikuhe in priloge - www.kulinarika.netOsnova: 500 g testenin za lazanjo (jaz uporabljam tiste, ki ne potrebujejo dodatnega predkuhanja). Sicer sledite postopku, ki ga navede proizvajalec. Sojina masa: na ognju segrejemo...
Slasten koromač
Glavne jedi - www.kulinarika.netPekač premažemo z oljem. Krompir narežemo na kolobarje in ga zložimo po pekaču. Koromač narežemo na koščke in ga potresemo po krompirju. Na vrh pa sesekljan paradižnik. Popopramo. V...
"Novoletni" losos
Ribe in morske jedi - www.kulinarika.netČe je file lososa debel, ga lahko narežemo na kose. File lososa mariniramo vsaj pol dneva v marinadi iz česna, olivnega olja, soli in popra ter limoninega soka (razmerje olivnega olja...
Miso juha
Juhe in zakuhe - web-kulinarika.siKorenje na tanko naribamo in prepražimo na maslu, zalijemo z vodo, solimo in dodamo na male kockice narezan koromač in brokoli. Miso dodatek razmešamo z vodo in ga dodamo k juhi. Juho...