Rezultati: 1 - 4 od 4.
Pasta alla puttanesca
Na olivnem olju prepražimo nasekljano čebulo in dodamo 3 večje slane filete, da se razpustijo med čebulo. Dodamo 3 žlice mezge, dobro pomešamo in zalijemo z belim vinom. Dodamo pelate...
pekoči dušeni lignji
predpriprava Lignje očistimo (gl. nasveti), operemo in posušimo, večje narežemo na manjše koščke. Mlado čebulo očistimo in grobo sesekljamo. Papriko očistimo in zrežemo na rezance....
široki rezanci s škampovimi repki v smetanovi omaki
predpriprava V velikem loncu pristavimo veliko količino vode. Škampove repke očistimo, operemo pod tekočo hladno vodo in odcedimo. priprava Šalotko olupimo in drobno sesekljamo. Česen...
Piščančji zrezki z gorgonzolo in treviškim radičem
Piščančje prsi narežemo na zrezke in jih začinimo. Na maslu jih popražimo in potem zalivamo z vinom. Ko so zrezki že skoraj pečeni, dodamo cele liste radiča in pokrijemo, da se dušijo....