Postni ričet
Korenček, zeleno, peteršiljevo korenino in čebulo narežemo na koščke in damo kuhat. Medtem očistimo por, papriko in paradižnik, tudi to narežemo na majhne kocke. Po 20 minutah dodamo...
Zelenjavna juha s piščančjimi srčki
Na olivnem olju prepražimo sesekljano čebulo, da oveni, dodamo na drobno narezane srčke in vso na drobno zrezano zelenjavo (korenje, zeleno, por in po želji sezonsko zelenjavo - kolerabico,...
nadevan piščančji prsni file na belem fižolu
predpriprava Peteršiljevo maslo. Peteršilj osmukamo in drobno sesekljamo. Česen olupimo in drobno sesekljamo. Obe sesekljani živili v kotličku gladko razmešamo z zmehčanim maslom. Piščančje...
bogat čili z mesom
predpriprava Marinada. Viski pristavimo, zavremo, kuhljamo 5 minut, odstavimo in ohladimo. Meso narežemo na majhne koščke. Liter hladne vode zmešamo z ohlajenim viskijem. V tekočino...