Rezultati: 1 - 4 od 4.
Grahovi polpetki s sezamom
Prikuhe in priloge - www.kulinarika.netVse sestavine, razen sezama, zmešamo, da dobimo kompaktno maso. Če je preredka, dodamo še drobtinic, če je pregosta, pa še kakšno žlico mleka. Maso ohladimo v hladilniku, nato pa iz...
Zrezki v gobovi omaki za gurmane
Glavne jedi - www.kulinarika.netZrezke (skromno) začinimo s soljo, poprom, ingverjem, žafranom, česnom v prahu in muškatnim oreščkom. Ker bo maščobe dovolj kasneje, se tukaj izognemo olju. Pustimo počivati, dokler...
Piščančji popiet z jurčki
Predjedi - web-kulinarika.siPiščančje fileje razploščimo in obrežemo v pravokotnike. Obrezline, na čebuli in česnu prepražene jurčke zmiksamo z jajcem, sladko smetano, marajonom, poprom in soljo, zmiksani masi...
Trlja v omaki
Ribe in morske jedi - web-kulinarika.siNa olju pražite peteršilj s česnom, dodajte paradižnikovo omako, pustite da nekaj časa vre, nato dodajte žafran in dobro misel. V pripravljeno omako denite že posoljeno trljo, jo po...