Dober tunin namaz
Predjedi - www.kulinarika.netTunino zdrobimo, ji prilijemo stopljeno, vendar dovolj hladno margarino, dodamo kislo smetano, majonezo in gorčico. Vse skupaj dobro premešamo, tako da dobimo gladko zmes. Začimbe in...
Ribji biftek iz postrvi
Ribe damo kuhati v slan krop, dodamo lovorjev list, cel poper, korenček, zeleno, po okusu. Postrvi naj vrejo približno 17 minut. Previdno jih poberemo iz vode. Še vročim ribam izločimo...
krompirjeva solata s čebulo, zeleno in kumaro
predpriprava Krompir temeljito operemo in stresemo v lonec. Prelijemo ga s toliko hladne vode, da sega za prst čez krompir, pristavimo, pokrijemo, zavremo in počasi kuhljamo 20 do 25...
Tunin namaz
Kumarico, 4 olive, baziliko, peteršilj in drobnjak sesekljajte. Tuno razdrobite. Vse sestavine razen treh oliv dobro premešajte. Dobljeni namaz dajte v skodelico in v hladilnik za nekaj...
Zelena v solati z majonezo
Solate - www.kulinarika.netGomolj zelene skuhamo v slani vodi, vendar ne sme postati premehak. Nato ga olupimo in naribamo s strgalnikom za jabolka. Če imamo mikrovalovno pečico, vložimo gomolj v plastično vrečko...