Rezultati: 1 - 4 od 4.
borovničeva rižota
priprava Riž preberemo, operemo, odcedimo in dobro posušimo. Zelenjavno osnovo pristavimo, zavremo in pustimo na toplem. Borovnice preberemo, oprhamo pod tekočo hladno vodo in odcedimo....
črni rezanci s kozicami in rukolo
priprava V večji posodi pristavimo in zavremo vodo za kuhanje testenin. Češnjevce očistimo in zrežemo na četrtine. Rukolo očistimo, operemo in dobro odcedimo. Česen olupimo in drobno...
bučke s smetano in parmezanom
priprava Bučke očistimo in zrežemo na drobne kocke. Čebulo in česen olupimo in drobno sesekljamo. V globlji ponvi segrejemo olje, na katerem zlato rumeno prepražimo sesekljano čebulo...
široki rezanci s škampovimi repki v smetanovi omaki
predpriprava V velikem loncu pristavimo veliko količino vode. Škampove repke očistimo, operemo pod tekočo hladno vodo in odcedimo. priprava Šalotko olupimo in drobno sesekljamo. Česen...