Rezultati: 1 - 4 od 4.
Srnin ragu po gobarsko
Glavne jedi - www.kulinarika.netMeso zrežemo na 2 do 3 cm velike kocke, slanino pa na manjše kocke. Čebulo, por, zeleno in česen drobno sesekljamo. V posodi zagrejemo maščobo in v njej popražimo slanino, čebulo, por,...
Pappardelle z dušenim porom in pangratto
Pore prerežemo na pol po dolžini in jih zrežemo na 1 cm velike koščke. Medtem segrejemo malo olivnega olja in mu dodamo koščke masla. Nato dodamo sesekljan česen, svež timijan in por....
Medena rižota
Prikuhe in priloge - www.kulinarika.netRiž operemo in ga damo kuhat. Medtem očistimo zelenjavo in jo narežemo. V voku segrejemo 2 jedilni žlici olivnega olja, dodamo por, da zadiši, dodamo ostalo zelenjavo in jo na zmernem...
Gobova kremna juha
Na olju zarumenimo čebulo, nato dodamo gobe, ki jih dobro popražimo. Dodamo por, korenje, sladki komarček in krompir ter zalijemo z vodo. Solimo in malo popramo. Kuhamo do mehkega....