Rezultati: 1 - 4 od 4.
Božanska jagodno - čokoladna torta
Pečico segrejemo na 220 stopinj, vse sestavine za testo damo v globoko posodo in zmešamo ali zmeljemo z multipraktikom v gladko maso. Zmes vlijemo na pomaščen tortni model premera 24...
Torta Lara
Sladice in peciva - www.kulinarika.netZa testo ločimo beljake od rumenjakov. Iz beljakov naredimo sneg. K beljakom dodamo sladkor in stepamo, da se sladkor raztopi, dodamo olje in vodo ter moko in pecilni prašek. Biskvit...
Jagodna rezina na hitro
Sladice in peciva - www.kulinarika.netJajci stepamo dobro minuto. Dodamo vodo in povečamo hitrost stepanja ter stepamo tako dolgo, da se vidijo sledi stepalnika. V večji skledi zmešamo ostale sestavine v gladko maso. Počasi...
Zelena in roza rolada
Sladice in peciva - www.kulinarika.netIz beljakov s počasnim dodajanjem sladkorja stepemo trd sneg, primešamo rumenjake, olje, za jagodno rolado rdečo in za kivijevo zeleno jedilno barvo (po občutku in okusu), na koncu...