Piščanec v paradižnikovi omaki z olivami
Marinada V posodo damo oljčno olje, sok ene limone in zrezke, ki smo jih posolili in popoprali. Mariniramo vsaj 4 ure. Priprava Na olju najprej posteklenimo na drobno nasekljano čebulo,...
Moj "maroški" piščanec
Izberite si široko, bolj plitvo posodo, v kateri lahko pripravljamo jed najprej na kuhalni plošči in potem v pečici. V kolikor uporabljate kuhalni lonec za peko pizze, bomo v prvi fazi...
Testenine z bolonjsko omako
Na oljčnem olju in sesekljani slanini prepražimo sesekljano čebuloDodamo korenček in zeleno, mleto meso in preostale začimbe. Solimo in vse skupaj pražimo.Primešamo paradižnik. Dušimo,...
Vegetarijanski Boršč
1. Vso zelenjavo dobro operemo, če je potrebno tudi olupimo. 2. Čebulo narežemo na tanke rezine. 3. 2 rdeči pesi narežemo na rezance z lupilcem za krompir, 1 drobno naribamo. 4. Korenje...