Pečen mladi sir
Mlad kravji sir narežemo na centimeter debele rezine in ga popečemo z obeh strani brez maščobe na teflonu ali žaru. Posujemo ga z majaronom in po želji popopramo. Zraven ponudimo katerokoli...
Pijani ananas
Vino, kompot, vodko in energijsko pijačo imejmo pred pripravo napitka v hladilniku, da bo pijača hladna. Vse sestavine zlijemo in premešamo v večji posodi. Nalijemo v kozarce in domiselno...
Francoski toast
Jajce razžvrkljamo in mu dodamo malo mleka ter cimet. Nato v to namočimo toast in ga damo v ponev. Ponev segrejemo z malo količino olja. Toast zapečemo do zlato - rjave barve (par minutk)....
Breskvina bovla
Vse sestavine zmešamo in dodamo ledene kocke.
Medeni napoj
V mleku raztopimo med in medeno žganje ter ponudimo.
Sladoled s kavo
V posodico damo poljubno količino sladoleda in ga prelijemo z zelo vročo kavo. Kava je lahko katerakoli (bela, črna, kapučino,...). Sladoled je najboljše pojesti takoj, da se premeša...
Gratovnek
Kruh narežemo na kocke (cm krat cm). V ponvi segrejemo olivno olje. Na njem najprej popečemo kruh. Nato ugasnemo plin, takoj za tem posujemo sir in začimbe po kruhu, da zacvrči. Nato...
Tunin namaz s koruzo
Zmešamo vse sestavine in dobimo tunin namaz s koruzo!
Grah tik tak
V ponev vlijemo olje in sesekljan česen, pustimo toliko, da zacvrči. Takoj nato dodamo grah, sol, poper in malo vegete. Ko se grah rahlo pokuha, vsujemo 1/2 žličke moke in dobro premešamo,...
Tunin namaz s česnom
Tuni odcedimo olje in jo v multipraktiku zmešamo z ostalimi sestavinami. Namaz ponudimo z opečenim toastom in maslom.