Piščančje tortilje
Piščančje prsi narežemo na majhne kocke in jih popražimo na čebuli. Dodamo na kocke narezano vso zelenjavo, na koncu damo še koruzo in fižol. Ko se vse to kuha, zelenjava spusti veliko...
gratinirane mesne polpete z mocarelo
priprava V kozici pristavimo in zavremo vodo za blanširanje paradižnika. Bučke očistimo in zrežemo na približno pol centimetra široka kolesca. Paradižnike za 20 sekund potopimo v krop....
krompirjev ragu po provansalsko
priprava Paradižnike olupimo in narežemo na četrtine. Bučke narežemo na kocke. Krompir olupimo in narežemo na kocke. Čebulo olupimo in drobno sesekljamo. V posodi segrejemo olje, na...
gosta paradižnikova juha z zelenjavo
priprava Zelenjavno osnovo pristavimo in zavremo. V posodi pristavimo in zavremo vodo za blanširanje paradižnika. Korenčka in bučki očistimo in narežemo na majhne kocke. Paradižnike...
bučke in paradižnik v pečici
predpriprava Pretlačen paradižnik pripravimo tako, da povsem zrel paradižnik blanširamo, olupimo, razkosamo na četrtine, razsemenimo in gladko pretlačimo s pasirko ali s paličnim mešalnikom....