Rezultati: 1 - 4 od 4.
Dodatek jedem
Kolarabo, korenje in čebulo olupimo. Ves naštete sestavine zmeljemo. Najbolje je, če jih zmeljemo z mašinco za mletje mesa na najmanjšo mrežico, tako se sestavine najbolje zmeljejo....
Vegi kosilo
Glavne jedi - www.kulinarika.netNajprej jajčevce narežemo na kolobarje in jih posolimo, da se izloči voda. Nato jih spaniramo...moka, jajce, drobtine. Korenčke olupimo in jih položimo na srebrno folijo, polijemo z...
brstični ohrovt z zeliščnim solatnim prelivom
priprava V posodi pristavimo in zavremo vodo za kuhanje brstičnega ohrovta. Ohrovt očistimo; na odrezanem delu ga križno zarežemo. Ohrovt stresemo v krop, v katerem ga kuhamo približno...
brstični ohrovt v paradižnikovi omaki
predpriprava Brstični ohrovt očistimo; večje glavice razpolovimo. Olive razpolovimo in razkoščičimo. Paradižnik odcedimo, grobo sesekljamo in zmešamo z odcedkom. priprava Čebulo in...