Rezultati: 1 - 4 od 4.
basmati s suhimi marelicami in ingverjem
predpriprava Basmati stresemo v cedilo, oprhamo pod tekočo vodo in dobro odcedimo. Zelenjavno osnovo pristavimo, zavremo in pustimo na toplem. Suhe marelice oprhamo pod tekočo mlačno...
Piščanec v čebulni omaki
Čebulo narežemo na večje kose, na šestine in popopramo piščančje fileje. V ponev damo olje in 2 čajni žlici masla ter popečemo fileje. Ko so zapečeni z obeh strani jih preložimo na...
Krompirjeva juha s Šitako
1. V globoki posodi segrejemo olje. Na njem prepražimo čebulico, da oveni. 2. Dodamo vso zelenjavo in ob stalnem mešanju pražimo nekaj minut, da se zelenjava zmehča. 3. Zalijemo z jušno...
Gurmanska bučna juha
1. Olupljeno čebulo drobno narežemo. 2. Bučo olupimo, ji odstranimo semena in nitke, na katerih so pritrjena semena, jo dobro operemo in narežemo na kocke. 3. V globoki posodi segrejemo...