Rezultati: 1 - 4 od 4.
Osso buco
Glavne jedi - www.kulinarika.netČebulo in česen drobno sesekljamo, korenček in stebelno zeleno narežemo na kockice. Rezine bočnika povežemo s kuhinjsko vrvico, da med peko in kuhanjem ohranijo obliko (vendar to ni...
brodet z ribami, sipami, škampi in klapavicami
predpriprava Ribe očistimo; glave odrežemo. Jušno zelenjavo očistimo. Ribja osnova. V posodi pristavimo ribje glave, jušno zelenjavo in približno liter hladne vode. Zavremo in počasi...
Mešana buzara
Ribe in morske jedi - web-kulinarika.siNa vročem olju prpražimo čebulo, nato popečemo škampe in školjke, dodamo česen,vino, peteršilj in pelate. Vse skupaj še malo pustimo, da se poduši in zalijemo še z z ribjo osnovo ali...
Buzara
Ribe in morske jedi - www.kulinarika.netNa oljčnem olju prepražimo čebulo, da postekleni, dodamo na kolobarje narezane lignje. Na visoki temperaturi jih malo pokuhamo, lignji namreč vsebujejo veliko vode, ki jo pri segrevanju...