Rezultati: 1 - 4 od 4.
Omaka z melancani
Priprava: Melancan olupimo in ga narežemo na 1cm velike kocke. Narezane konce damo v cedilo in počakamo, da melancan spusti vodo (15min). Med tem časom pripravimo ostale sestavine....
Dolce far niente – Špageti s paradižnikom iz pečice
• Pečico segrejemo na 230 stopinj in zavremo lonec vode za špagete. Šalotko narežemo na tanke lističe, paradižnik pa na centimetrske krogce. • Z olivnim oljem premažemo ognjevarno posodo...
Tabbouleh
Bulgur je nepogrešljiva žitarica turške in arabske kuhinje. Gre za žito, ki ga kuhamo, sušimo in meljemo do različnih granulacij. Zadnje čase ga dobimo tudi pri nas – v glavnem srednje...
Rezanci s paradižnikom in tunino
Sesekljano čebulo popražimo, da postekleni. Dodamo olupljene paradižnike, česen, baziliko in po želji sesekljan peteršilj.Na hitro pokuhamo, da voda izpari. Dodamo zdrobljeno tunino....