- Iskali ste:
-smetana x
mast x
jurčki x
Naravni svinjski zrezki po domače
Glavne jedi - www.kulinarika.netZrezke operemo, potolčemo, posolimo in popramo. Na masti in maslu najprej popražimo jurčke. Ko so popraženi, jih damo na krožnik. Zrezke, ki so že delno pripravljeni, namažemo po eni...
telečja rolada z gobjim nadevom
predpriprava Telečja zrezka potolčemo. Telečja rebra (z lahkoto) izkoščičimo. Kosti, ki smo jih izkoščičili, položimo na dno pekača. Rebra razpremo; tanjše dele obložimo z zrekom(a)....
goveji golaž z jurčki
priprava Česen olupimo in drobno sesekljamo. Peteršilj osmukamo in sesekljamo skupaj z baziliko. Meso (gl. nadomestek) temeljito očistimo žilic in narežemo na kocke, ki jih stresemo...
krompir z jurčki
priprava Česen olupim in drobno sesekljamo. Peteršilj osmukamo in drobno sesekljamo; potrebujemo ga za 1 do 2 žlici. Jurčke očistimo in zrežemo na lističe. Slanino narežemo na kockice....