Rezultati: 1 - 4 od 4.
Jajčevci polnjeni z zelenjavnim rižem
Glavne jedi - www.kulinarika.netJajčevce prerežemo po dolgem na pol, izdolbemo sredico, jo narežemo na manjše koščke in solimo. Damo na cedilo, da sok in s tem gorčina izkaplja. Tudi izdolbljene polovice posolimo...
Jajčevci v pečici
Glavne jedi - www.kulinarika.netJajčevce olupimo, zrežemo na kolobarje, posolimo in jih damo počivati, da se odcedijo (kako uro). Omaka: v kozici prepražimo čebulo ter vanjo stresemo na kocke zrezane paprike. Dušimo...
Polnjeni paradižniki z mletim mesom
Glavne jedi - www.kulinarika.net1. Paradižnikom odrežemo del s pecljem, z žličko jih izdolbemo, notranjost posolimo, nato jih obrnemo, da se odcedijo. 2. V posodi segrejemo 2 žlici olja, dodamo sesekljano čebulo,...
Jin Jang jajčevci
Ribe in morske jedi - www.kulinarika.netJajčevec po dolgem razpolovimo in izdolbemo sredico, tako da ostane manj kot 1 cm mesa. Sredico narežemo in posolimo. Obod jajčevca nasolimo in pečemo na olju od sušenih paradižnikov...