- Iskali ste:
-testo x
-krompir x
por x
več kot 45 minut x
Postni ričet
Korenček, zeleno, peteršiljevo korenino in čebulo narežemo na koščke in damo kuhat. Medtem očistimo por, papriko in paradižnik, tudi to narežemo na majhne kocke. Po 20 minutah dodamo...
Riž s piščancem in zelenjavo
Čebulo prepražimo na vročem olju in ji dodamo na trakce narezano piščančje meso. Meso posolimo, popopramo in dodamo malo vegete. Na hitro ga spečemo, nato pa dušimo. Zalijemo lahko...
Dodatek jedem
Kolarabo, korenje in čebulo olupimo. Ves naštete sestavine zmeljemo. Najbolje je, če jih zmeljemo z mašinco za mletje mesa na najmanjšo mrežico, tako se sestavine najbolje zmeljejo....
Namaz iz sojinih kosmičev
Sojine kosmiče prelijemo z mlekom, tako da so pokriti in jih namakamo nekaj minut. Potem jih 5 minut kuhamo, nekoliko ohladimo in dobro odcedimo skozi kuhinjsko krpo. Stresemo jih v...
Govedina po moje
Meso narežemo na trakove in popečemo na malo olja. Popečene zložimo v toplo posodo in polijemo z 1 - 2 dl belega vina. Na olju nato prepražimo narezano in očiščeno papriko (narezano...
V pečici pečena prsa s porom
Piščančje fileje začinimo in jih popečemo, da dobijo zlato - rumeno barvo. Ko so pečena, jih damo na krožnik, na istem olju dušimo por narezan na kolobarje do mehkega. V steklen pekač...
Paprika kaneloni
Papriko obdelamo tako kot za ajvar (pečemo, olupimo, očistimo semen)- pazimo le, da nam paprika ne poči! Na maščobi spenimo nasekljano šarlotko (čebulo), dodamo por, ki smo ga narezali...
Makaronovo meso po moje
Čebulo narežemo in na olju prepražimo do zlato-rumene barve. Dodamo meso, malo posolimo in dobro premešamo. Pustimo, da meso spusti lasten sok, nato dodamo narezan por, še malo podušimo,...
Pappardelle z dušenim porom in pangratto
Pore prerežemo na pol po dolžini in jih zrežemo na 1 cm velike koščke. Medtem segrejemo malo olivnega olja in mu dodamo koščke masla. Nato dodamo sesekljan česen, svež timijan in por....
Kokosovi zrezki z ananasom in porom
Prsa narežemo na tanke zrezke, jih začinimo in paniramo v moki, jajcu in drobtinah s kokosovo moko. V ponvi raztopimo polovico masla in zrezke zlato rumeno zapečemo. Na štedilnik pristavimo...