Rezultati: 1 - 4 od 4.
Rižota s piščančjim mesom
Glavne jedi - www.mojirecepti.comČebulo nasekljamo na majhne koščke. Papriko, paradižnik, bučko in korenje operemo in narežemo na kocke. Piščančje prsi narežemo na majhne koščke. Na olju prepražimo čebulo in ji dodamo...
Juhica iz bučk
Juhe in zakuhe - www.kulinarika.netNajprej seveda nasekljamo vso zelenjavo na manjše kockice, edino čebulo narežemo na tanjše kolobarje ali pol kolobarje. Ko s tem opravimo, najprej na minimalnem ognju in olju popražimo...
nadevani lignji v zelenjavni omaki
priprava Krake očiščenih lignjev drobno narežemo. Čebulo in česen olupimo in drobno sesekljamo. Peteršilj osmukamo in drobno sesekljamo. V posodi segrejemo olje, na katerega stresemo...
Vegetarijanska lazanja
Jajčevce, bučke in šampinjone očistiš in opereš. Zgoraj omenjeno zelenjavo narežeš na pribl. 1 cm velike kocke. Čebulo in česen na fino nasekljaš in razpustiš v olju na srednjem ognju....