Zeljna juha za hujšanje
Juhe in zakuhe - www.kulinarika.netZelenjavo narežemo na koščke, damo v lonec in dolijemo toliko vode, da pokrije zelenjavo. Dodamo tudi paradižnikovo mezgo in jušni kocki. Sol in poper dodamo po okusu (lahko dodamo...
Testenine s tuno in paradižnikom
Glavne jedi - www.mojirecepti.comČebulo nasekljamo na drobne koščke. Steblo zelene narežemo na majhne koščke. Prav tako narežemo papriko na majhne kocke. V lonec damo čebulo, zeleno, papriko in strt česen. Prilijemo...
Golaž 3. srečanja KUL - Slo
Glavne jedi - www.kulinarika.netMeso smo narezali na kot oreh velike kocke, slanino pa na velikost graha. Ob rezanju čebule so jokale Ognjič, Val in njena sestra Metka. V Jankotovem kotlu smo na vroči maščobi prepražili...
Sarma-ta boljša
Zelje očistimo, damo liste narazen, stanjšamo mu koren, če je preveč kislo, ga operemo. V kozici na olju pražimo 2 čebuli, da lepo porumenita , dodamo meso , čisto malo skupaj prepražimo,...
Svinjski rezanci z zelenjavo in sojino omako
Svinjino narežemo na rezance in jo popražimo na olju, dodamo na rezance narezano korenje, por, zeleno, papriko, bučke, stročji fižol in na hitro popečemo. Dodamo čili, šeri, sojino...
Madžarski zeljnati zvitki z jogurtom
Glavne jedi - www.kulinarika.netListe zelja skuhamo v slani vodi in jih pustimo, da se ohladijo. Odcedimo odvečno vodo in ohladimo. Meso narežemo na drobne kocke in ga dobro zmešamo skupaj z gobami, čebulo, zeleno,...
kremna juha iz janeževega gomolja s pečenico
Juhe in enolončnice - napo.wordpress.comsoundtrack za nesproščene: macka b – we’ve had enough soundtrack za sproščene: malibu – himna sds
Srnin golaž
Glavne jedi - www.kulinarika.netMeso narežemo na poljubno velike kocke. Slanino narežemo na kockice, čebulo in česen olupimo in drobno sesekljamo, peteršiljevo korenino in zeleno narežemo na drobne kockice, gobe očistimo...