- Iskali ste:
-testo x
zelena x
-bulgur x
parmezan x
0-15 x
Piranska ribiška juha
Očistimo jušno zelenjavo ter ribe, sipe, školjke in škampe. V vodo pristavim jušno zelenjavo in začimbe ter olje. Počasi kuhamo približno 15 minut. Dodamo očiščene sipe ter pustim0...
Omleta z gorčico in olivami
Gorčico, jajca in moko zžvrklaj, na vročo ponev polij olivno olje. Na srednji temperaturi peči 5 min. Vmes daj na omleto olive, nastrgaj sir, proti koncu popraj. Vse pa lahko narediš...
Stebelna zelena s paradižnikom
Zeleni odrežemo liste, odstranimo morebitna ovenela zunanja stebla, debelejšim zunanjim steblom pa po želji odstranimo grobe niti. Notranje mlade lističe prihranimo za dekoracijo. Stebla...
Testenine z beluši in češnjevim paradižnikom
V široki ponvi raztopimo maslo pomešano z oljčnim oljem, primešamo paradižnike narezane na četrtine in šparglje narezane na kolobarje. Na močnem ognju vse skupaj pražimo približno šest...
Riži-biži
Solimo in pokrito kuhamo približno 30 min (če izberemo kuho v ekonom loncu, kuhamo 15 min).Ko se je grah omehčal (ne sme se skuhati do mehkega!), odstranimo pokrov in pustimo kuhati...