- Iskali ste:
-vino x
bučke x
-sojina omaka x
čili x
30-45 x
Tortilje a la Urška
Meso najprej narežemo na majhne koščke (da jih bomo lahko zavili v tortiljo). Nato meso posolimo, popopramo in malo posujemo s čilijem, baziliko, vegeto ter s peteršiljem. Meso na vročem...
Mleto meso z barvito sočno zelenjavo
Na olivnem olju popražimo nasekljano čebulo, da zarumeni. Če želimo, je lahko narezana na večje koščke, da ostane sočna. V ponev nato dodamo soljeno meso in ga pražimo 2 do 3 minute,...
kuskus z zelenjavo
predpriprava V posodici pristavimo vodo za blanširanje paradižnikov. Paradižnike za nekaj sekund potopimo v vrelo vodo. Nato jih odcedimo, olupimo, razkosamo na četrtine, razsemenimo...
krompirjeva kremna juha s pekočo presno bučkino omako
priprava Zelenjavno juho pristavimo, zavremo in odstavimo. Krompir olupimo in zrežemo na kocke. Por očistimo in zrežemo na kolesca. Korenček očistimo in narežemo kakor por. Čebulo olupimo...
špageti z bučkami in škampovimi repki v smetanovi karijevi omaki
priprava Škampove repke očistimo. Bučko očistimo in narežemo na 3 do 4 debelejše rezine, te pa na tanke rezance. V večji posodi pristavimo in zavremo vodo za kuhanje testenin. Čebulo...