Rezultati: 1 - 4 od 4.
Piščančja prsa z gobami
Na olju in maslu posteklenimo sesekljano čebulo, dodamo razkosana piščančja prsa, solimo, popramo, potresemo s timijanom in v odkriti posodi pečemo, da meso dobi barvo. Med pečenjem...
basmati s suhimi marelicami in ingverjem
predpriprava Basmati stresemo v cedilo, oprhamo pod tekočo vodo in dobro odcedimo. Zelenjavno osnovo pristavimo, zavremo in pustimo na toplem. Suhe marelice oprhamo pod tekočo mlačno...
Piščanec v čebulni omaki
Čebulo narežemo na večje kose, na šestine in popopramo piščančje fileje. V ponev damo olje in 2 čajni žlici masla ter popečemo fileje. Ko so zapečeni z obeh strani jih preložimo na...
Gurmanska bučna juha
1. Olupljeno čebulo drobno narežemo. 2. Bučo olupimo, ji odstranimo semena in nitke, na katerih so pritrjena semena, jo dobro operemo in narežemo na kocke. 3. V globoki posodi segrejemo...