Rezultati: 1 - 4 od 4.
Vložene kisle bučke
Bučke, čebulo in česen narežemo na kocke oz. kolobarje. Kis, vodo, olje, baziliko, rožmarin in sol damo v lonec, zavremo in kuhamo še 5 minut. Dodamo narezane bučke, čebulo in česen...
telečja rolada z gobjim nadevom
predpriprava Telečja zrezka potolčemo. Telečja rebra (z lahkoto) izkoščičimo. Kosti, ki smo jih izkoščičili, položimo na dno pekača. Rebra razpremo; tanjše dele obložimo z zrekom(a)....
nadevani lignji s pinjolami
priprava Kruh namočimo v vinu. V kozici pristavimo in zavremo vodo za blanširanje paradižnika. Lignje dobro očistimo; lovke ločimo, 2 lignja pa drobno narežemo. Česen olupimo in drobno...
Mini pice
Kvasec zmešamo z moko, dodamo sol in na drobno narezan peteršilj, rožmarin in česen. Sestavine ugnetemo v testo in pustimo počivati na toplem 1 uro. Nato naredimo 12 hlebčkov - odvisno...