- Iskali ste:
bučke x
-limone x
jajčevec x
več kot 45 minut x
Poletna pica
Najprej zamesimo testo za pico in ga pustimo vzhajati. Medtem zrežemo šunko na manjše koščke in jih damo v skledico. Sir, lahko ga je več vrst, naribamo in ga damo v drugo skledico,...
Zelenjavni mix
Če ste izbrali različico z jajčevci, jih narežite na trakove, posolite in pustite, da spustijo sok. Potem narežemo bučke na koleščke. Češnjev paradižnik razpolovimo ali narežemo na...
gratinirana karamelizirana čebula in zelenjava
priprava Čebulo olupimo in zrežemo na karseda tenka kolesca. Česen olupimo in zrežemo na karseda tenke lističe. V ponvi segrejemo olivno olje, na katerem narezana čebulo in česen, fruktozo...
kuskus z zelenjavo in sojinim sirom
predpriprava Korenček očistimo in narežemo na kolesca. Jajčevce očistimo in narežemo na kockice. Bučke očistimo in narežemo kakor jajčevce. Paprike očistimo in narežemo na rezance....
proso z zelenjavnim ragujem po provansalsko
priprava Jajčevec očistimo, podolžno razpolovimo in narežemo na rezine, ki jih stresemo v cedilo in posolimo. Zelenjavno osnovo pristavimo, zavremo in pustimo na toplem. Česen olupimo...
zelenjavno zeliščni ragu v pečici
predpriprava Paprike podolžno razpolovimo, razsemenimo in narežemo na manjše koščke. Jajčevec operemo, obrišemo, očistimo in narežemo na kocke. Bučko operemo, obrišemo, očistimo in...
marinirana zelenjava z žara
predpriprava Pripravimo žar, zakurimo in primerno segrejemo oglje; gl nasveti. Jajčevce, bučke, paradižnik in šampinjone očistimo, operemo in zrežemo na debelejša kolesca oziroma lističe....
enolončnica z gobami in zelenjavo
predpriprava V kozici pristavimo in zavremo vodo za blanširanje paradižnika. Gobe očistimo in zrežemo na večje kose. Jajčevec očistimo in zrežemo na kocke. Bučki očistimo in zrežemo...
kiselkasta leča z zelenjavo
predpriprava Lečo stresemo na cedilo, potem pa jo oprhamo pod tekočo hladno vodo in dobro odcedimo. Jajčevec in bučki očistimo, podolžno razpolovimo in narežemo na kolesca. Korenček...
zelenjavna terina na žaru
več kot 45 minut - www.gurman.eupredpriprava Skuhamo paradižnikovo omako. Pripravimo žar, zakurimo in primerno segrejemo oglje; gl nasveti. Podolgovato, pločevinasto posodo za terine (prostornina 1,5 litra) tanko...