- Iskali ste:
bučke x
-sojina omaka x
-meso x
timijan x
sir x
Bučkina lazanja
Glavne jedi - www.kulinarika.netTestenine za lazanjo skuhamo po navodilih (če je potrebno). Bučke operemo in neolupljene narežemo na tanke podolžne rezine. Če so bučke mlade, semenja ne odstranjujemo, če so starejše,...
Polnjeni piščančji zvitki
Glavne jedi - www.kulinarika.netBučko in sir narežemo na tanke paličice. Piščančje zrezke rahlo potolčemo in posolimo ter nadevamo s sirom in bučko. Zvijemo v zvitek, ki ga nato zavijemo še v rezino kuhanega pršuta....
Piščančje tortilje
Piščančje prsi narežemo na majhne kocke in jih popražimo na čebuli. Dodamo na kocke narezano vso zelenjavo, na koncu damo še koruzo in fižol. Ko se vse to kuha, zelenjava spusti veliko...
Pita iz kozjega sira in zelenjave
Ostale jedi - www.ringaraja.netNaredimo krhko testo, ga razvaljamo in razporedimo v namaščene modele za pite. Pripravimo lahko male porcijske pite ali pa spečemo večjo in jo narežemo na porcije. Bučke očistimo, jih...
Vegetarijanska lazanja
Jajčevce, bučke in šampinjone očistiš in opereš. Zgoraj omenjeno zelenjavo narežeš na pribl. 1 cm velike kocke. Čebulo in česen na fino nasekljaš in razpustiš v olju na srednjem ognju....
Musaka iz bučk
1. Pečico segrejemo na 175 stopinj. 2. Bučke podolžno narežemo na rezine, debele približno 2 mm. V vročo ponev vlijemo kapljico oljčnega olja in na hitro opečemo bučke. Zložimo jih...