- Iskali ste:
jajca x
-kakav x
-čokolada x
parmezan x
30-45 x
Drobnjakova omleta
Vse zmešamo in spečemo omlete. Zraven ponudimo solato.
Cesarska solata
Krompir olupimo in razrežemo na koščke. Skuhamo ga do polovice, nato pa ga damo na pekač obložen s peki papirjem, solimo in zapečemo do zlato - rumene barve. Očistimo solato in ji dodamo...
Polpeti drugače
Čebulo prepražimo na olju. Vse navedeno zmešamo skupaj. Česen moramo prej zdrobiti. Sol dodamo zelo previdno, saj je tudi sojina omaka slana. Drobtinic pa damo po potrebi, da se vse...
Ocvrte dežnikarice
Dežnikarice očistimo, klobuke razpolovimo, večje razdelimo na četrtine. Polovico klobuka potresemo s parmezanom (ali drugim trdim sirom) in nanjo pritisnemo drugo polovico klobuka,...
Vegi narastek
Krompir in zelenjavo skuhamo za zob (krompir narežemo na manjše koščke). Pripravimo preliv: z vilicami stepemo 4 jajca, dodamo kislo smetano, parmezan in začimbe. Solimo po okusu. Okrogel...
Sardomleta
Sardelice posolimo in pomokamo v koruzni moki ter popražimo na maslu (10 minut). Razporedimo jih na dno okroglega pekača, malo pomaščenega z olivnim oljem. Jajca razžvrkljamo, začinimo...
Sirovi kruhki iz Brazilije
Vse sestavine zmešamo skupaj in oblikujemo majhne kroglice (premera približno 3 cm), damo jih v namazan pekač. Pečemo jih pri 175 stopinjah 20 minut.
Špinača iz pečice
Špinačo operemo, damo v slan krop za 5 minut, pokuhamo in odcedimo. Na olju prepražimo moko, dodamo špinačo, malo premešamo in damo v pomaščen pekač. V skledi umešamo jajca, kislo smetano...
ocvrt piščančji file z drobtinami, mandlji in parmezanom
priprava Piščančji file očistimo in narežemo na približno pol centimetra debele zrezke. Pokrijemo jih s prozorno folijo in blago potolčemo. Začinimo jih s soljo in sveže mletim poprom....
file morskega lista v zeliščni skorjici
priprava Fileje morskega lista očistimo, začinimo s soljo in sveže mletim poprom ter pokapljamo z limoninim sokom. V krožniku razžvrkljamo jajci. Zelišča osmukamo in drobno sesekljamo....