Rezultati: 1 - 4 od 4.
Lososovi kotleti z gobovo ribjo omako
Ribe in morske jedi - www.kulinarika.netSuhe jurčke pustimo stati eno uro v hladni vodi. Šampinjone operemo, osušimo in narežemo na lističe. Pripravimo lososove kotlete: z ostrim nožem iz sredine izrežemo hrbtenično kost,...
Somov perkelt
Ribe in morske jedi - www.kulinarika.netSomove kotlete operemo in posušimo. Odstranimo vso maščobo. Solimo jih in popramo. V večji ponvi na olju ovenemo drobno sesekljano čebulo, dodamo sladko, mleto, rdečo papriko in na...
ohrovtov zavitek
predpriprava V loncu pristavimo in zavremo liter vode. Vlečeno testo. Moko presejemo v skledo. Dodamo olje, ščepec soli in 1,25 decilitra mlačne vode. Sestavine temeljito obdelamo s...
Omaka iz artičok
1. Artičoki odrežemo steblo približno 2 cm pod sadežem in približno 2 do 3 cm vrha. Obtrgamo zunanje liste, dokler ne pridemo do svetlo zelene sredice. Steblo z nožem tenko olupimo....