Rezultati: 1 - 4 od 4.
Piščanec v pečici s krompirjem in česnom
Glavne jedi - www.kulinarika.netPečico segrejemo na 180 stopinj. Krompir olupimo, operemo in narežemo na četrtine. Glavico česna samo pritisnemo ob delovno površino, da se ločijo posamezni stroki, ki jih ne lupimo....
Kitajska enolončnica
Enolončnice - www.kulinarika.netSesekljano meso prepražimo na olivnem olju in ga prelijemo s 4 žlicami sojine omake. V drugi posodi skuhamo riž (bolj suh). K mesu dodamo na kolobarje narezan por in prepražimo. Počasi...
Maharadžin curry
Ostale jedi - www.kulinarika.netV večji posodi stopimo kuhano maslo in ko je vroče, opečemo na njem kose piščanca ali purana. Ko so popečeni, jih vzamemo ven in na maščobi, ki je ostala, popražimo čebulo, česen, počasi...
Piščančje perutničke s currijem in kokosov riž
Ostale jedi - www.kulinarika.netNa vročo ponev vlijemo olje in na njem popražimo čebulo. Ko postane steklena, že kar na začetku dodamo malo currija, sojine omake, nasekljanga česna, solimo in popramo. Na ta dokaj...