Ribji biftek po moje
Ribe in morske jedi - www.kulinarika.netKumarice in čebulo narežemo na manjše koščke, tuno odcedimo. Vse skupaj damo v multipraktik in sesekljamo, da dobimo maso kot za tatarski biftek. Okrasimo s svežim peteršiljem, z razno...
Gobova pašteta
Glavne jedi - www.kulinarika.netPol kg jurčkov (lahko tudi šampinjone ali mešane gobe) z malo masla pražimo na čebuli, dodamo vegeto in česen. 30 dag piščančjega fileja skuhanega z vegeto, narežemo na koščke in ohladimo....
Poli biftek
Zmeljemo poli salamo, posolimo, popopramo, dodamo čebulo, majonezo, gorčico, feferone, sardeline fileje, česen, mlete rdeče paprike, sesekljan zelen peteršilj ... Dobro premešamo, pokrijemo...
Ribji biftek iz postrvi
Ribe damo kuhati v slan krop, dodamo lovorjev list, cel poper, korenček, zeleno, po okusu. Postrvi naj vrejo približno 17 minut. Previdno jih poberemo iz vode. Še vročim ribam izločimo...
Namaz iz tunine - dober
Predjedi - www.kulinarika.netVse sestavine damo v multipraktik in zmešamo. Ni potrebno soliti, ostrost namaza določimo sami po okusu.
Piščančji namaz
Predjedi - www.kulinarika.netSkuhamo in ohladimo piščančja prsa in jajca. V multipraktik damo zelenjavo in jo sesekljamo v kašico. Dodamo jajca, meso, začimbe ter majonezo. Vse skupaj še enkrat temeljito premešamo.
Tatarski biftek
Glavne jedi - www.kuhajmo.comDrobno sesekljamo čebulo, česen, peteršilj in približno 10 feferonov ter vse skupaj dobro zmešamo. Meso, ki mora biti zelo mehko, brez žilic in odvečne maščobe prav tako drobno seskljamo,...