Rezultati: 1 - 3 od 3.
Piščančja zelenjavna mineštra
Enolončnice - web-kulinarika.siNa kocke narezan piščančji file in vso narezano zelenjavo damo v lonec, zalijemo z vodo ali kokošjo juho, belim vinom, kuhamo ½ ure, dosolimo in ponudimo. Tekočina oz. juha v...
Bosanski lonec
Glavne jedi - www.kulinarika.netMeso zrežemo na večje kose. Čebulo, česen, šopek peteršilja in vejico zelene zrežemo na kolobarčke, rezine ali kocke. V posodo vlijemo malo olja in vanjo izmenično naložimo zelenjavo...
Zelenjavni ričet
Glavne jedi - www.viva.siItalijani, ki so mojstri v kuhanju enolončnic, svetujejo za mineštro rjavi fižol barlotti in ledvičast fižol belkaste barve, ki mu pravijo canellini. Fižol in čičerko skuhate posebej,...