Rezultati: 1 - 3 od 3.
Quiche iz polnozrnate moke s pršutom
Glavne jedi - www.kulinarika.netIz navedenih sestavin zamesimo krhko testo, ki naj počiva v hladilniku eno uro. Na pomaščen, okrogel model za quiche (če ga nimamo, uporabimo navaden, okrogel model, kot sem ga sama)...
Nadevani bučni kaneloni
Prikuhe in priloge - www.kulinarika.netIz moke, buče, parmezana in jajca zgnetemo gladko testo, solimo, postopoma dodamo bučno vodo. Na pomokani površini zložimo testo in pustimo, da počiva 15 minut. Ponovno ga zgnetemo....
Pirine krpice s špinačno omako s suhimi paradižniki
Pirine krpice 1. Pripravimo jih po receptu za Domače pirine široke rezance. Testo razvaljamo čim bolj tanko in narežemo na krpice nepravilnih oblik. Špinačna omaka s suhimi paradižniki...