Rezultati: 1 - 4 od 4.
Jogurtov preliv
Jogurt, kislo smetano, limonin sok, olje, zelišča in začimbe zmešamo in prelijemo po solati, ki ji lahko dodamo še kuhano jajce in zapečeni sir.
Spomladanska jajca
V skledo damo jajci, ju razžvrkljamo, dodamo mleko in sol ter vlijemo na pomaščeno ponev. Preden jajca zakrknejo jih potresemo z nasekljanim drobnjakom, peteršiljem ali pehtranom, premešamo...
Bulgur solata z lešniki in marelicami
Suhe marelice narežemo na 5 mm debele kockice. Korenček in peteršiljev koren operemo, olupimo in narežemo na 1,5 cm debele kockice. Očiščeno rdečo čebulo fino nasekljamo, grah očistimo...
Šitakini zrezki z zeliščnim maslom
1. Maslo narežemo na majhne koščke in ga pustimo kakšno uro na sobni temperaturi, da se dobro zmehča. 2. Vanj vmešamo česen, drobnjak, peteršilj in timijan. 3. Na kos močnejše aluminijeve...