Rezultati: 1 - 4 od 4.
Divjačinski golaž "GARTI"
Predpriprava (marinada): meso pod (1.-) odtalimo in ga narežemo na cca. 1,5 do 2 cm velike kocke in jih položimo v posodo s hermetičnim pokrovom za zapiranje. Tekočine pod (2.- , 3.-...
piščančji paprikaš s krompirjem
priprava Piščančja bedrca očistimo in narežemo na večje kose. Panceto karseda drobno narežemo ali sesekljamo. Korenček ostrgamo in narežemo na koščke. Paradižnik na hitro blanširamo,...
kostanjeva kremna juha s posušenimi jurčki
priprava Krompir olupimo in narežemo na kocke. V loncu pristavimo olupljen kostanj (gl. nadomestek), nakockan krompir, peteršilj, zeleno in lovorov list. Prilijemo zelenjavno osnovo...
krompir in zelena v pekoči solati
priprava Krompir očistimo in neolupljenega stresemo v lonec. Prilijemo toliko hladne vode, da prekrije krompir, pristavimo in posolimo. Ko zavre, lonec pokrijemo, krompir pa kuhamo...