Rezultati: 1 - 4 od 4.
Vinogradniški krompir
Enolončnice - www.kulinarika.netDrobno narezano čebulo in na kolesca narezano korenje prepražimo, da čebula blago porumeni. Potem dodamo papriko v prahu, premešamo ter takoj dodamo na kocke narezano meso ter dušimo...
Djuveč
Prikuhe in priloge - www.kulinarika.netSesekljano čebulo prepražimo na olju, da porumeni, dodamo korenček, narezan na kolesca in gomolj zelene in peteršilja drobno narezanega. Pražimo, dokler se vsa zelenjava ne zmehča....
Piščančja zelenjavna mineštra
Enolončnice - web-kulinarika.siNa kocke narezan piščančji file in vso narezano zelenjavo damo v lonec, zalijemo z vodo ali kokošjo juho, belim vinom, kuhamo ½ ure, dosolimo in ponudimo. Tekočina oz. juha v...
Sveži fižol s paradižnikom, papriko in poprovo meto
V lonec damo sveži fižol, lovorjev list in 1 žlico olivnega olja. Prelijemo z vodo in kuhamo, dokler se fižol ne zmehča. (V ekonom loncu se kuha od 8 do 10 min.)Na koncu prilogo iz...