- Iskali ste:
rožmarin x
pinjole x
-peteršilj x
Krompirjev pire z baziliko in pinjolami
Prikuhe in priloge - www.kulinarika.netPinjole pražimo v ponvici brez olja do zlato - rjave barve. Med praženjem stalno mešamo, kajti lahko se hitro zažgejo. Krompir olupimo, skuhamo v slani vodi, odcedimo in pretlačimo....
Hrustljave rezine francoskega kruha
Predjedi - www.kulinarika.netPinjole pražimo do zlato - rjave barve v majhni ponvici (brez olja). Pečico segrejemo na 200 stopinj. Francosko štruco narežemo na rezine, česen olupimo in drobno sesekljamo, rožmarin...
jastog v šampanjski pari s širokimi rezanci
Testenine - www.gurman.eupredpriprava V skledo presejemo moko, dodamo jajci in olivno olje ter ugnetemo gladko rezančno testo. Oblikujemo ga v hlebček, premažemo z oljem in pustimo počivati 20 minut. Špinačo...
Bogati hamburgerji po italijansko
15-30minut - www.ringaraja.net1. Meso v skledi zmešamo z maslom in polovico rožmarina. Solimo in popramo. 2. Zmes razdelimo na 8 delov, oblikujemo pleskavice in jih položimo na delovno površino. 3. 4 pleskavice...
Lignji-krona na mediteranski zelenjavi
Paradižnikov concassé: paradižnike operemo. Na spodnji strani vsakega zarežemo križec, jih vržemo v vrelo vodo in pokuhamo za nekaj minut, dokler ne opazimo gube na skorji. Paradižnike...
Hrustljavi pizza prigrizki
Glavne jedi - www.presno.siKoličina: 32 hrustljavih pizza prigrizkov za tri osebe Vse sestavine premešamo v mešalniku. Maso enakomerno porazdelimo po dveh pladnjih dehidratorja ter z lopatico nakažemo reze, ki...