- Iskali ste:
rumenjak x
-smetana x
hrenovka x
-ketchup x
Okusni prstki
Predjedi - www.kulinarika.net1. Listnato testo odtajamo, ga z valjarjem razvaljamo in z nožem razrežemo na kvadratke. 2. Kvadratke na tanko premažemo s paradižnikovo mezgo ali z gorčico. 3. Hrenovke po dolžini...
Prigrizek k refošku
Predjedi - www.kulinarika.netIz sestavin pregnetemo testo. Pustimo, da nekoliko počiva. Testo razrežemo na osem delov in jih razvaljamo. Napolnimo jih z nadevom, zavijemo in premažemo z rumenjakom in mlekom. Pečemo...
Posebna omaka za testenine
Omake in namazi - www.kulinarika.netHrenovke narežemo na majhne kocke in jih pečemo na olivnem olju, da se rahlo zapečejo. Dodamo na koščke narezan paradižnik in nekaj minut mešamo, da se paradižnik razpusti. Dodamo sol,...
Hrenovka v ovoju
več kot 45 minut - www.ramazapeko.siIz sestavin za testo (moka, kvas, sladkor, sol, mleko, margarina) zamesimo testo. Mesimo toliko časa, da se testo več ne lepi na rob posode. Testo pustimo vzhajati. Ko je vzhajano,...