Rezultati: 1 - 4 od 4.
Zelenjavna musaka
Glavne jedi - www.mojirecepti.comKrompir dobro operemo in skuhamo kar v olupkih. Nato ga olupimo in narežemo na rezine. Korenje, cvetačo, bučke, paradižnik in por operemo in narežemo. V ponvi segrejemo olje in na njem...
Bio pica
Glavne jedi - www.kulinarika.netKvas razdrobimo in zmešamo s sladkorjem. Mleko ali vodo segrejemo na srednjo temperaturo, dolijemo v kvas in dobro pomešamo. Odložimo na toplo za 10 minut (nad mešanico naraste pena)....
Enostavna, mešana solata v škafu
Vso zelenjavo narežemo ne preveč na drobno. Cvetačo nacvetkamo. Dobro premešamo in nadevamo v primerno posodo, lahko plastično ali leseno, kot za kisanje zelja. Posebej skuhamo vodo,...
Turšija
Glavne jedi - www.kulinarika.net1 liter 9 procentnega kisa zmešamo s 3 l vode, dodamo 7 jušnih žlic soli in 1 jušno žlico sladkorja. Vse zavremo, ko se ohladi, dodamo 10 g vinobrana (za 15 kg zelenjave, vendar največ...