Rezultati: 1 - 4 od 4.
Mlad fižol v omaki
Mlad fižol narežemo na cm velike rezine in ga skuhamo v slani vodi. Naredimo svetlo prežganje iz maščobe, moke, peteršilja in čebule, zalijemo s fižolovo vodo, dodamo kocki in kuhamo...
Popečeni kaneloni
Testo za lazanjo skuhamo v slanem kropu (približno 5 minut) in ga polagamo na kuhinjsko krpo. Na olju prepražimo čebulo, dodamo meso, zrezano na čim manjše kockice, česen, poper in...
beli fižol, piščančji file in češnjevci v solati
priprava Korenček očistimo in narežemo na kockice. Piščančji file očistimo in narežemo na kockice. Čebulo olupimo in drobno sesekljamo. V globlji ponvi razpustimo maslo, na katerem...
fižolovi štruklji z lahko hrenovo omako
predpriprava V loncu pristavimo vodo za kuhanje fižola; posolimo. Vlečeno testo. V skledo ali na delovno površino presejemo moko. Na sredi naredimo jamico, v katero ubijemo jajce, dodamo...