Rezultati: 1 - 4 od 4.
Puranji zrezki nadevani z bučkami v omaki iz lisičk
Glavne jedi - www.kulinarika.netPuranje zrezke potolčemo in jih obrežemo tako, da jih oblikujemo v pravokotnike. Obreznine narežemo na majhne koščke. Bučko operemo in jo drobno narežemo. Obreznine od zrezkov damo...
Bučke nadevane z ajdovo kašo
Na maslu popražimo čebulo, dodamo strt česen, da zadiši in prilijemo nekaj vode. Malo pokuhamo in dodamo korenček in ga dušimo. Dodamo ajdovo kašo in jo prelijemo z vodo in dodamo jušno...
Lazanja malo drugače
Glavne jedi - www.kulinarika.netNajprej sesekljamo čebulo in česen in ju prepražimo na malo kokosovega masla. Ko postekleni, dodamo nariban korenček in mleto meso. Začinimo s soljo, poprom in zelenjavno mešanico ter...
krompirjeva juha s šampinjoni
priprava Hamburško slanino narežemo na drobne kockice. Zelenjavno osnovo pristavimo, zavremo in pustimo na toplem. Čebulo olupimo in drobno sesekljamo. Krompir olupimo in zrežemo na...